Novo

4. DANI TEATRA GAVRAN U MALOM LOŠINJU Teatar Gavran

Book&MoreU srijedu 26.7.2017. otvaraju se 4.DANI TEATRA GAVRAN U MALOME LOŠINJU s predstavom “Parovi” u produkciji Teatra GAVRAN. Autor predstave je Miro Gavran, redatelj Robert Raponja, dok čak 24 uloge u ovoj ulozi interpretira šest glumaca: Ana Vilenica, Ivan Jončić, Mladena Gavran, Ivan Glowatzky, Sara Moser i Jakov Gavran.

 

 

Pored te predstave Teatar GAVRAN će 27.Srpnja izvesti  prošlogodišnju uspješnicu  “Zaboravi Hollywood” sa Željkom Konigsknechtom i Jakovom Gavranom a u režiji Miroslava Međimoreca, 3.Kolovoza je na rasporedu  “Sladoled” sa Anom Vilenicom i Mladenom Gavran u režiji Borisa Svrtana, te 6.Kolovoza “Pivo” sa Zlatkom Ožboltom i Jakovom Gavranom u režiji Helene Buljan. Sve izvedbe će se igrati na Ljetnoj pozornici Kina “Vladimir Nazor” u Malome Lošinju s početkom u 21,30h.

Teatar GAVRAN kao jedan od vodećih putujućih teatara u Hrvatskoj godišnje izvede jednu premijeru i oko devedeset repriza diljem Hrvatske i Europe. U pitanju su tekstovi najizvođenijeg hrvatskog dramatičara Mire Gavrana, a na tim  predstavama  u pravilu suradjuju ponajbolji hrvatski glumci, redatelji, scenografi i  glazbenici. A grad Mali Lošinj poznat je kao vrsna Turistička destinacija u kojoj se odvija više ljetnih festivala, tako da su uzajamnom suradnjom ovaj grad i ovaj teatar proteklih godina stekli naklonost brojne publike koja se tijekom lijetnih praznika zatiče u Malom Lošinju.


www.teatar-gavran.hr